Гладка и ароматна крем супа от моркови, сервирана в елегантна бяла чиния, гарнирана с пресен копър и капки сметана. Перфектен избор за топло предястие или лека вечеря, приготвена с естествени съставки и балансиран вкус.
A woman wearing round sunglasses and a scarf tucked into a grey coat, holds up a large bag filled with assorted breads, including a baguette sticking out playfully. She is outdoors with a backdrop of a quaint building and snow-dusted mountains under a clear sky.
Елена Талин

Супа с моркови и червена леща

(5)
765
2
A
Бележки
Кухня: Интернационална
Тази хранителна и лесна за приготвяне Супа с моркови и червена леща е готова само за 25 минути!
Вегетарянска
Здравословна
Трудност
лесно
Време
25 мин
Цена
евтино
Стъпки
01
Запържете подправките
Запържете кимиона и люспиците чили на сухо, докато започнат да подскачат и отделят аромати.
02
Кипнете
Заделете половината от подправките, след което добавете зехтин, моркови, леща, бульон и мляко в тигана докато кипне.
03
Варете
Варете на слаб огън, докато лещата омекне.
04
Пасирайте супата
Пасирайте супата докато стане стане супер гладка или оставете на едри парчета, както предпочитате.
05
Гарнирайте
Овкусете със сол и черен пипер, добавете кисело мляко и оставените настрана подправки и сервирайте.
  • Продукти
Хранителна Стойност
4 Порции
Една порция 400г
Ст-ти за една порция
Калории
250
Мазнини 7г
Въглехидрати 35г
Фибри 8г
Захари 10г
Протеин 10г