Чиния с бобена чорба, гарнирана с кисело мляко, кубчета авокадо, нарязан лук и пресен кориандър, поднесена върху мраморна маса.
A person in a spa-like setting, wearing sunglasses, a facial mask, and a towel wrapped around their head. They are sipping a green smoothie through a straw and wearing a white robe. The background shows a ceiling with exposed beams and a large fan.
Малина Георгиева

Супа от черен боб

(0)
67
0
A
Бележки
Кухня: Интернационална
Бърза и лесна вегетарианска супа с черен боб, готова за 15 минути.
Вегетарянска
Здравословна
Трудност
лесно
Време
15 мин
Цена
евтино
Стъпки
01
Подгответе боба
Смачкайте една консерва с черен боб с преса за картофи или блендирайте бобчетата в кухненският робот с малко допълнителна вода докато станат на почти гладка смес.
02
Изсипете
Изсипете двете консерви боб в средно голяма тенджера.
03
Добавете
Добавете зеленчуковия бульон, салцата и чилито на прах.
04
Оставете
Оставете да заври.
05
Супата е готова
Супата е готова за сервиране, когато започне да ври.
  • Продукти
Хранителна Стойност
4 Порции
Една порция 200г
Ст-ти за една порция
Калории
300
Мазнини 5г
Въглехидрати 45г
Фибри 15г
Захари 4г
Протеин 12г