Полезни Въпроси
За пържене най-подходящи са младите тиквички, които са с тънка кора и нежни семки. Те са по-сочни и имат по-нежен вкус. Изберете тиквички с еднакъв размер, за да се изпържат равномерно.
За пържене най-подходящи са младите тиквички, които са с тънка кора и нежни семки. Те са по-сочни и имат по-нежен вкус. Изберете тиквички с еднакъв размер, за да се изпържат равномерно.
Представете си, прибирате се у дома след дълъг работен ден, хладилникът ви е почти празен, а стомахът ви ужасно къркори. Трябва ви нещо бързо, вкусно и удовлетворяващо, но нямате енергия за сложни готварски подвизи. Звучи ли ви познато?
Ето къде идват на помощ тези Пържени тиквички с Пармезан! Тази рецепта е моят таен герой в кухнята - винаги ме спасява в такива ситуации.
За допълнителна хрупкавост в тези Пържени тиквички с Пармезан, опитайте да извлечете още повече влага от настърганите тиквички! След като ги настържете, поръсете ги обилно със сол и ги оставете да престоят в купа за 10-15 минути. След това изцедете колкото се може повече влага с помощта на кухненска кърпа, преди да ги добавите към сместа. Това ще гарантира, че вашите Fritters ще бъдат златисти и хрупкави отвън, и крехки отвътре.