Полезни Въпроси
Тестото трябва да е меко и лепкаво, но да не се лепи много по пръстите. Ако е **прекалено лепкаво**, добавете по 1 супена лъжица брашно, докато постигнете желаната консистенция. Ако е **прекалено сухо**, добавете по 1 чаена лъжичка мляко.
Най-често причината е **температурата на водата**. Уверете се, че е между 40-46°C – нито твърде гореща, нито твърде студена. Също така проверете срока на годност на маята.
Абсолютно! Освен магданоз и див лук, можете да добавите други пресни билки като **розмарин** или **мащерка**. За допълнителен вкус, може да добавите щипка **чесън на прах** към тестото или да поръсите с **настърган пармезан** преди печене.
Разкажи ни как беше тази рецепта. Може ли да се направи по-добре?