Полезни Въпроси
Тестото трябва да е меко и лепкаво, но да не се лепи много по пръстите. Ако е прекалено лепкаво, добавете по 1 супена лъжица брашно, докато постигнете желаната консистенция. Ако е прекалено сухо, добавете по 1 чаена лъжичка мляко.
Тестото трябва да е меко и лепкаво, но да не се лепи много по пръстите. Ако е прекалено лепкаво, добавете по 1 супена лъжица брашно, докато постигнете желаната консистенция. Ако е прекалено сухо, добавете по 1 чаена лъжичка мляко.
Използвайте термометър за да сте сигурни, че водата е между 40-46°C. Твърде гореща ще убие маята, твърде студена няма да я активира.Използвайте кухненска везна за най-точни резултати. Топлото място е ключово. Ако кухнята ви е хладна, можете да загреете фурната за няколко минути до 40-50°C, изключете я и оставете тестото вътре. Рулата трябва да са златистокафяви отгоре и отдолу. Когато ги потупате, трябва да звучат на кухо.
Съхранявайте тези рула в херметически затворен контейнер на стайна температура до 2-3 дни. За по-дълго съхранение ги замразете.