Три парчета печена сьомга, поръсени с копър и черен пипер, подредени върху жълти и червени чери домати, които са леко запечени и подправени с масло. Към ястието са добавени и половинки лайм за допълнителен вкус.
A person in a spa-like setting, wearing sunglasses, a facial mask, and a towel wrapped around their head. They are sipping a green smoothie through a straw and wearing a white robe. The background shows a ceiling with exposed beams and a large fan.
Малина Георгиева

Филета от Сьомга по Средиземноморски

(0)
711
0
A
Бележки
Кухня: Средиземноморска
Лесна и вкусна рецепта за филета от сьомга със средиземноморски аромати, готова за 30 минути.
Здравословна
Трудност
лесно
Време
30 мин
Цена
скъпо
Стъпки
01
Подгответе доматите
Разрежете чери доматите на половинки и ги овкусете със зехтин, сол, черен пипер и риган.
02
Отстранете
Отстранете всякакви костици от филетата сьомга.
03
Поставете
Поставете филетата в тава с хартия за печене.
04
Добавете
Добавете доматите, маслините и каперсите.
05
Овкусете
Овкусете сьомгата със зехтин, сол, черен пипер, риган и мащерка.
06
Печете
Печете в предварително загрята фурна на 230 градуса за около 20 минути.
  • Продукти
Хранителна Стойност
2 Порции
Една порция 250г
Ст-ти за една порция
Калории
400
Мазнини 25г
Въглехидрати 5г
Фибри 1г
Захари 3г
Протеин 35г