Полезни Въпроси
В рецептата се използват сурови кедровите ядки и кашу, но можете да експериментирате с други видове сурови ядки, като орехи или бадеми, както ви е по вкуса.
В рецептата се използват сурови кедровите ядки и кашу, но можете да експериментирате с други видове сурови ядки, като орехи или бадеми, както ви е по вкуса.
В Италия правенето на домашно песто е нещо съвсем нормално и естествено. Преди да започнем с рецептата, искам да подчертая, че домашното босилеково песто е в пъти по-вкусно от което и да е купено от магазина песто.
То e универсално и може да се добавя към много ястия. Пестото може да бъде чудесен дип за хляб или зеленчуци, както и добавка към сандвичи или бургери за допълнителна доза вкус. Може да се използва като марината за пиле или риба, да се добави върху пица или като топинг за печени картофи и зеленчуци.