Полезни Въпроси
За да изберете узряло авокадо, леко натиснете плода. Ако е меко на допир, значи е узряло. Ако е твърде твърдо, оставете го да узрее на стайна температура.
За да изберете узряло авокадо, леко натиснете плода. Ако е меко на допир, значи е узряло. Ако е твърде твърдо, оставете го да узрее на стайна температура.
Защото те добавят богата кремообразна текстура и допълнителен вкус, който се съчетава перфектно с останалите съставки. Когато пробиете жълтъка и той се разтече върху авокадото и фетата, се получава вкусен сос, който обединява всички съставки в перфектна хармония.
Ето един съвет как да направите най-добрите поширани яйца Напълнете голяма тенджера с вода и добавете малко оцет. Загрейте водата докато почти заври, но без да кипи. След това намалете температурата и с помощта на лъжица създайте водовъртеж във водата. Разбийте яйцето в малка купичка и внимателно го изсипете в центъра на водовъртежа. Гответе яйцето за около 3 минути, докато белтъкът се стегне, но жълтъкът остане течен.
Сервирайте веднага с поръска пресни билки (по желание) и капчица от любимия ви лют сос за допълнителна пикантност. Насладете се на вашия вкусен и здравословен уикенд брънч!
Ето и няколко съвета и идеи за вариации, които може да опитате:
Насладете се на тази лесна и здравословна рецепта и не се колебайте да експериментирате с различни съставки и вкусове. Ще се изненадате колко много варианти може да има един прост авокадо тост!