
- Продукти
Съвети От Автора

Не преварявайте! Внимавайте да не преварите сладкото, защото то ще се сгъсти още повече като изстине. Регулирайте сладостта: Чувствайте се свободни да регулирате количеството захар според вкуса си и сладостта на ягодите. Ако ягодите са много сладки, може да ползвате малко по-малко захар. Ако са по-кисели, може да добавите още малко. Експериментирайте! Добавки за разкош: За още по-богат вкус можете да добавите малко ванилов екстракт или щипка канела. А за по-гъста текстура и още полезни вещества – супена лъжица чиа семена! За консервиране: Ако планирате да съхранявате сладкото на стайна температура за по-дълго време, ще трябва да стерилизирате бурканите и да ги обработите чрез метод на водна баня. Тази рецепта е предвидена основно за съхранение в хладилник или фризер.
Разкажи ни как беше тази рецепта. Може ли да се направи по-добре?