• Начало
  • Рецепти
  • Съвети
  • Места
  • Тагове
  • Кулинарни Термини
  • Таблица с Калории
  • Политика за поверителност
  • Условия за ползване
Apetit © 2025 Powered by Lamanote
Apetit
Apetit

Закуска

category
Как "Брънчът" стана глобален кулинарен тренд
Брънчът е повече от хранене – той съчетава вкус, кулинарно преживяване и модерен начин на живот.
Научи Повече
Всички Статии
Две филии запечен хляб, поставени върху метална решетка, с парче масло върху всяка от тях. Хлябът има хрупкава златиста коричка и мека, пореста вътрешност, като маслото започва да се топи върху топлата повърхност.
7 мин
Закуска
10 Съвета за най-добрия френски тост
Поднесена на порцеланова чиния с декоративни шарки, тази изискана закуска включва ястие с варено яйце, покрито със холандез сос, сервирано върху слой от бързо задушени листа зелена салата и пухкава английска мафина, украсена с резени прясно авокадо. До мафината има парче лимон за допълнителна свежест. Чинията е част от по-голям сервиз за хранене, включително други чинии със същия декор и чаша с напиток, всичко разположено върху дървена маса с видими следи от употреба.
4 мин
Закуска
Как да пошираме яйца перфектно?
Четири парчета препечен хляб с кафяво златиста коричка със следи от масло на върха, подредени върху тъмносиня керамична чиния. На заден план е размазана порция масло или крем. Фонът е размазан, със светли тонове, създаващи усещане за домашна атмосфера.
4 мин
Закуска
Как да препечете хляб във фурната?
Закуска с варено яйце на бяла керамична стойка, частично изядено, с яркожълт жълтък, на преден план. В заден план има чаши с чай и други яйца на поднос нагласени за сервиране. На масата има и декоративни цветя и мляко в бял контейнер. Цялостната сцена е светла и уютна, с акценти от бели и пастелни цветове.
4 мин
Закуска
Как да сготвим перфектното рохко яйце
Изображение на яйца с различни нюанси на кафяво и едно бяло яйце, поставени в дървена кутия, покрита със слама. Детайлите показват различни текстури и цветови вариации по повърхността на яйцата.
4 мин
Закуска
Кафяви яйца срещу бели яйца: Има ли разлика?