• Начало
  • Рецепти
  • Съвети
  • Места
  • Тагове
  • Кулинарни Термини
  • Таблица с Калории
  • Политика за поверителност
  • Условия за ползване
Apetit © 2025 Powered by Lamanote
Apetit
Apetit

Вечеря

category
Най-добрият начин за съхранение на лук
Кажете сбогом на разваления лук веднага.
Научи Повече
Всички Статии
Чиния с бългур, смесен с дребно нарязани зеленчуци като домати и спанак, поднесена върху вестник. Ястието изглежда апетитно и е богато на цвят с видими зелени листенца и червени парчета.
5 мин
Вечеря
10 Най-добри подправки за булгур
Ястие с порции леко опечено тон, нарязано на ивици и поръсено със сусам, поднесено върху дървена дъска. Отстрани на дъската са поставени две дървени клечки за хранене със синьо-оранжеви орнаменти. В заден план са разположени купички с бял ориз, чили сос, соев сос и чесън, както и малка чиния с дип сос и чаена чашка.
4 мин
Вечеря
Какво е Сашими?
Ястие от запечени картофи в керамична тава поставена върху бяла дъска със синя ивица. Блюдото включва слоеве тънко нарязани картофи, златисто запечени отгоре, поръсени с наситнен магданоз и черен пипер. В заден план виждаме клонки със зелени листенца и сгъната памучна кърпа със сини ивици.
5 мин
Вечеря
Какво е касеролата?
Чугунен тиган с ориз, кубчета ябълки и червени подправки на стара бяла дървена маса.
3 мин
Вечеря
Разликата между басмати и жасминов ориз: Как да изберем?