Apetit
Плата с наредени пълнени яйца, гарнирани с червен пипер. Пълнежът на яйцата е кремообразен, жълт и е изцеден с декоративна шприцова техника.

Дяволски яйца

Класически дяволски яйца с кремообразна смес от кисели краставички, майонеза и горчица
Трудност
ЛЕСНО
Време
25 мин
Цена
ЕВТИНО
  • Продукти
  • 12 големи яйца
  • 80 мл майонеза или 50/50 майонеза и гръцко кисело мляко
  • 30 г нарязани кисели краставички
  • 8 г дижонски горчица или жълта горчица
  • сол и прясно смлян черен пипер на вкус
  • червен пипер за поръсване
  • Стъпки
  • 01
    Сварете яйцата
    Добавете яйцата във вода и ги сварете - трябва да са твърдо сварени.
  • 02
    Обелете и разрежете
    Обелете яйцата и ги разрежете на половина по дължина.
  • 03
    Смесете
    Извадете жълтъците и ги смесете с майонезата, киселите краставички, и горчицата до получаване на гладка консистенция.
  • 04
    Добавете
    Добавете сол и пипер на вкус, и повече от останалите съставки, ако е необходимо.
  • 05
    Украсете
    Напълнете сместа в белтъците и охладете. Украсете с червен пипер преди сервиране.
Класически дяволски яйца