
Кроасан с шунка и кашкавал
Пригответе лесни и вкусни кроасани с шунка и кашкавал за закуска или обяд.
Трудност
ЛЕСНО
Време
15 мин
Цена
ЕВТИНО
- Продукти
- 4 големи кроасана
- 4 ч.л. дижонска горчица(по желание)
- 8 филийки швейцарско сирене или друг вид кашкавал
- 8 филийки тънко нарязана шунка
- Стъпки
- 01Загрейте фурнатаЗагрейте фурната на 175 градуса.
- 02РазрежетеРазрежете 4 големи кроасана напречно и ги поставете върху тава за печене.
- 03НамажетеНамажете по 1 ч.л. дижонска горчица на всяка половина.
- 04СложетеСложете един резен швейцарско сирене върху долните половинки на кроасаните.
- 05ДобаветеДобавете по два резена шунка върху сиренето.
- 06ПокрийтеПокрийте с останалите резени сирене.
- 07ПоставетеПоставете горните половинки кроасани отгоре.
- 08ПечетеПечете за 8 до 10 минути докато сиренето се разтопи и кроасаните станат леко препечени.