Apetit
Кроасан, напълнен с филии шунка и жълто сирене, подредени слой по слой, поставен върху бяла хартиена салфетка с леки следи от трохи около него.

Кроасан с шунка и кашкавал

Пригответе лесни и вкусни кроасани с шунка и кашкавал за закуска или обяд.
Трудност
ЛЕСНО
Време
15 мин
Цена
ЕВТИНО
  • Продукти
  • 4 големи кроасана
  • 4 ч.л. дижонска горчица(по желание)
  • 8 филийки швейцарско сирене или друг вид кашкавал
  • 8 филийки тънко нарязана шунка
  • Стъпки
  • 01
    Загрейте фурната
    Загрейте фурната на 175 градуса.
  • 02
    Разрежете
    Разрежете 4 големи кроасана напречно и ги поставете върху тава за печене.
  • 03
    Намажете
    Намажете по 1 ч.л. дижонска горчица на всяка половина.
  • 04
    Сложете
    Сложете един резен швейцарско сирене върху долните половинки на кроасаните.
  • 05
    Добавете
    Добавете по два резена шунка върху сиренето.
  • 06
    Покрийте
    Покрийте с останалите резени сирене.
  • 07
    Поставете
    Поставете горните половинки кроасани отгоре.
  • 08
    Печете
    Печете за 8 до 10 минути докато сиренето се разтопи и кроасаните станат леко препечени.
Кроасан с шунка и кашкавал