
Колсло
Тази лесна рецепта за колсло е идеална за летни барбекюта и събирания, като гарнитура или в сандвичи с дърпано свинско.
Трудност
ЛЕСНО
Време
20 мин
Цена
ЕВТИНО
- Продукти
- 1 глава зеле
- ситно нарязана
- 0.5 глава червено зеле
- ситно нарязано
- 3 средни моркова
- настъргани
- 250 г майонеза
- 2 с.л. ябълков оцет
- 1 с.л. мед
- 0.25 ч.л. сол
- 0.25 ч.л. черен пипер
- Стъпки
- 01Пригответе зелетоДобавете двата вида настъргано зеле и морковите в голяма купа.
- 02Направете дресингаКомбинирайте майонезата, меда, ябълковия оцет, солта и пипера в малка купа и разбийте добре.
- 03Смесете всичкоИзсипете около половината от дресинга върху зелето и морковите и разбъркайте. Добавете бавно още дресинг, докато достигнете желаната консистенция.