Apetit
Салата Колсло от нарязани на ленти бяло и червено зеле, моркови и зелена салата, сервирана в бяла керамична купа върху светло мраморно бюро.

Колсло

Тази лесна рецепта за колсло е идеална за летни барбекюта и събирания, като гарнитура или в сандвичи с дърпано свинско.
Трудност
ЛЕСНО
Време
20 мин
Цена
ЕВТИНО
  • Продукти
  • 1 глава зеле
  • ситно нарязана
  • 0.5 глава червено зеле
  • ситно нарязано
  • 3 средни моркова
  • настъргани
  • 250 г майонеза
  • 2 с.л. ябълков оцет
  • 1 с.л. мед
  • 0.25 ч.л. сол
  • 0.25 ч.л. черен пипер
  • Стъпки
  • 01
    Пригответе зелето
    Добавете двата вида настъргано зеле и морковите в голяма купа.
  • 02
    Направете дресинга
    Комбинирайте майонезата, меда, ябълковия оцет, солта и пипера в малка купа и разбийте добре.
  • 03
    Смесете всичко
    Изсипете около половината от дресинга върху зелето и морковите и разбъркайте. Добавете бавно още дресинг, докато достигнете желаната консистенция.