
Чийзкейк с Филаделфия
Класически рецепта за чийзкейк, с която можете да изненадате вашите гости.
Трудност
ЛЕСНО
Време
75 мин
Цена
ЕВТИНО
- Продукти
- 1 ½ ч.ч. натрошени маслени бисквити
- ⅓ ч.ч. масло
- разтопено
- 3 с.л. захар
- 900 гр. крема сирене Филаделфия
- на стайна температура
- 1 ч.ч. захар
- 1 ч.л. ванилия
- 4 големи яйца
- Стъпки
- 01Загрейте фурнатаЗагрейте фурната до 180°C.
- 02Смесете съставкитеНатрошете бисквитите и ги смесете с маслото и 3 с.л. захар до получаване на еднородна смес. От получената смес направете блат на дъното на 23см. форма за торта с подвижно дъно.
- 03РазбийтеРазбийте крема сиренето, 1 ч.ч. захар и ванилията в купа, докато стане гладко.
- 04Подготовка на кремаДобавете яйцата едно по едно, като разбърквате на ниска скорост. Излейте върху блата.
- 05ПечетеПечете в предварително загрятата фурна, около 45 до 55 минути.
- 06ОхладетеИзвадете изпечения десет и оставете да се охлади. След това го оставете за 4 часа в хладилника, преди да го сервирате.