Apetit
Парче чийзкейк на бяла чиния, украсено с пресни резени ягоди отгоре. Чийзкейкът има гладка кремообразна сърцевина и по-тънък светлокафяв блат отдолу. Фонът показва неясно други ягоди и част от стъклена чаша.

Чийзкейк с Филаделфия

Класически рецепта за чийзкейк, с която можете да изненадате вашите гости.
Трудност
ЛЕСНО
Време
75 мин
Цена
ЕВТИНО
  • Продукти
  • 1 ½ ч.ч. натрошени маслени бисквити
  • ⅓ ч.ч. масло
  • разтопено
  • 3 с.л. захар
  • 900 гр. крема сирене Филаделфия
  • на стайна температура
  • 1 ч.ч. захар
  • 1 ч.л. ванилия
  • 4 големи яйца
  • Стъпки
  • 01
    Загрейте фурната
    Загрейте фурната до 180°C.
  • 02
    Смесете съставките
    Натрошете бисквитите и ги смесете с маслото и 3 с.л. захар до получаване на еднородна смес. От получената смес направете блат на дъното на 23см. форма за торта с подвижно дъно.
  • 03
    Разбийте
    Разбийте крема сиренето, 1 ч.ч. захар и ванилията в купа, докато стане гладко.
  • 04
    Подготовка на крема
    Добавете яйцата едно по едно, като разбърквате на ниска скорост. Излейте върху блата.
  • 05
    Печете
    Печете в предварително загрятата фурна, около 45 до 55 минути.
  • 06
    Охладете
    Извадете изпечения десет и оставете да се охлади. След това го оставете за 4 часа в хладилника, преди да го сервирате.