Apetit
Стъклен съд с готова ароматизирана разядка от сирене или чесново масло, поднесена с препечен хляб. Отзад се виждат стръкчета зелена магданоз и чесън на фона на светъл плат.

Чесново масло

Лесно за приготвяне вкусно допълнение към хляба, рибата и стековете.
Трудност
ЛЕСНО
Време
5 мин
Цена
ЕВТИНО
  • Продукти
  • 1/4 ч.ч. (4 с.л.) осолено масло
  • омекнало
  • 2 скилидки чесън
  • нарязани на ситно
  • 1 с.л. пресен магданоз
  • нарязан на ситно
  • по желание
  • Стъпки
  • 01
    Разбийте
    С миксер разбийте омекналото масло докато стане гладко.
  • 02
    Добавете
    Добавете чесъна и разбъркайте, докато се смесят, около 1 минута.
  • 03
    Съхранявайте
    Ако ползвате магданоз, разбъркайте го в сместа. Използвайте веднага или завийте стегнато и съхранявайте в хладилник.