
Чесново масло
Лесно за приготвяне вкусно допълнение към хляба, рибата и стековете.
Трудност
ЛЕСНО
Време
5 мин
Цена
ЕВТИНО
- Продукти
- 1/4 ч.ч. (4 с.л.) осолено масло
- омекнало
- 2 скилидки чесън
- нарязани на ситно
- 1 с.л. пресен магданоз
- нарязан на ситно
- по желание
- Стъпки
- 01РазбийтеС миксер разбийте омекналото масло докато стане гладко.
- 02ДобаветеДобавете чесъна и разбъркайте, докато се смесят, около 1 минута.
- 03СъхранявайтеАко ползвате магданоз, разбъркайте го в сместа. Използвайте веднага или завийте стегнато и съхранявайте в хладилник.